TOEPASSINGEN

Industrie-specifieke oplossingen voor industrie-specifieke uitdagingen.

De uitdagingen van vandaag vragen een de juiste partner. Wij concentreren ons op wat onze klanten in de verschillende industrieën willen bereiken. Dit vraagt een dieper inzicht in hun specifieke behoeften.

Automobiel

Automobiel
Een veelvoud aan leveranciers komt de veiligheid van het proces niet ten goede. De automobielindustrie is mondialer dan ooit, de productie verhuist tussen de verschillende markten en de materialen van de componenten veranderen.

Lees verder »
download PDF

Lucht -en Ruimtevaart

Automobiel
U wenst partners die nieuwe materialen evengoed of beter kent dan Uzelf. Innovatie betekent meer dan alleen de keuze van composieten en nieuwe legeringen. Het hangt ook af van het ontwikkelen van gereedschappen en oplossingen om hen te bewerken.

Lees verder »
download PDF

Energie

Automobiel
U wenst leveranciers met technologiebekwaamheid en een dieper zakelijk inzicht. Sneller, schoner en met grotere precisie. Wij begrijpen de steeds strengere eisen van de energie-industrie. En wij begrijpen ook de uitdagingen achter het machinaal bewerken.

Lees verder »
download PDF


Algemene Engineering

Automobiel
U hebt verspanende oplossingen nodig die meer doen. U hebt het gereedschapsoplossingen nodig die multi-tasken. Universele gereedschappen voor een waaier aan materialen. Minder wissels.

Lees verder »
download PDF

Vorm- & Matrijzenbouw

Automobiel
Precisie is niet iets waar mensen minder van willen. De producenten van vormen en matrijzen staan steeds voor nieuwe uitdagingen. Hogere precisie van de kleinste toepassingen.

Lees verder »
download PDF

Herslijp & Economiseer

Automobiel
Onze snijgereedschappen genieten een uitstekende reputatie in kwaliteit en prestaties bij gebruikers over de hele wereld. Dit is niet alleen zo bij nieuwe gereedschappen.

Lees verder »
download PDF